τριχόπτωση σκύλου

Απαλλαγείτε από τις τρίχες μόνιμα…

Ήρθε η ώρα της καλοκαιρινής τριχόπτωσης και φοβάσαι την εικόνα του σπιτιού σου; Θες το φθινόπωρο να βάλεις τα χαλιά αλλά έρχεται η ώρα της φθινοπωρινής τριχόπτωσης και το σπίτι γεμίζει τρίχα; Πιστεύεις ότι το μεγάλο πρόβλημα του σκύλου είναι το μάδημα και οι τρίχες που βρίσκονται παντού; Το πάτωμα καλύπτεται από τρίχες και ο καναπές  έχει άλλο χρώμα;

  

Δεν υπάρχει λόγος να τρομοκρατηθείς… Οι BARFistas έχουν τα λύση και σου προσφέρουν διέξοδο στο βασικό πρόβλημα της τριχόπτωσης του σκύλου με ένα πρόγραμμα, διατροφής, grooming και φιλοξενίας.

Αξιοποιώντας τη γνώση μας σε όλο το φάσμα της διατροφής αλλά και του καλλωπισμού του σκύλου, εντοπίζουμε εξατομικευμένα το πρόβλημα του δικού σας σκύλου και επεμβαίνουμε σ’ αυτό. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι ελέγχουμε πλήρως την τριχόπτωση του σκύλου σας ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ  και σας απαλλάσσουμε από το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη συμβίωση μας με το σκύλο. Παράλληλα ο σκύλος μας και το μεγαλύτερο όργανο (το τρίχωμα του) απολαμβάνουν υγείας όλο το χρόνο.

  

Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τις γνώσεις:

 ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ. Η εταιρεία που έφερε τη φυσική διατροφή σκύλου BARF, στην Ελλάδα, ξέρει άριστα πώς να επέμβει και να δώσει στο σκύλο σας τα κατάλληλα φυσικά και μόνο προϊόντα ώστε να ενισχυθεί το τρίχωμα του. Είτε δίνετε ξηρά τροφή, είτε δίνεται BARF θα σας υποδείξουμε εκείνα τα φυσικά προϊόντα (super foods) που θα δώσουν στο τρίχωμα του σκύλου σας την απαιτούμενη αντοχή, στιλπνότητα  ώστε να μη μαδάει συνεχώς.

 GROOMER. Αναλαμβάνει να φέρει το τρίχωμα στην κατάσταση που πρέπει και το φροντίζει σε μηνιαία βάση ώστε να μην υπάρχει θέμα τριχόπτωσης. Βέβαια απαιτείται η παραμονή του σ’ εμάς (ειδικά την πρώτη φορά) για κάποιες μέρες, ώστε να μπορέσουμε να τον φροντίζουμε συνεχώς.

 ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ. Σε ακραίες περιπτώσεις και μόνο αν διαπιστώσουμε προβλήματα υγείας που φέρνουν πρόβλημα στο τρίχωμα θα σας προτείνουμε να εξετάσει το σκύλο σας η κτηνίατρος μας, ώστε να μας υποδείξει τι προκαλεί το πρόβλημα για να το επιλύσουμε μέσω τις διατροφής.